ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu

Etiket Sonuçları: proje

Mrt

Okul müdür yardımcımız Özlem ALP, Small Steps Big Changes (Küçük Adımlar Büyük Değişimler) projesine ortak olarak katıldı.

Şbt

Okulumuzda ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi '' başlıyor. Proje kapsamında Aile Buluşmaları,Tematik Kelime Kartları ile etkinlikler, Etkileşimli kitap okuma etkinliği, Uzman Daveti gibi bir sürü etkinlik ile çocuklarımızın dilimizin zenginliklerini tanımasını, duygu ve düşüncelerini anlatırken dili etkin kullanmasını ve bir kültürü, sonraki nesillere taşıyarak ilerletmesini hadeflemekteyiz.

May

Özel eğitim öğretmenimiz Ayşenur ÖZTÜRK "Seviyorum, Koruyorum, Besliyorum"  projesine ortak olarak katıldı.

May

"Aynı Güneşin Altında" etwining projesinin öğretmenimizin hazırladığı sanal sergisi.

May

"Aynı Güneşin Altında" etwining projesi kapsamında çeşitli etkinlikler yapan ve proje sonuna gelen öğretmenimiz ve  öğrencilerimiz katılım belgelerini aldı.

Ock

SAĞLIK ADIMLAR PROJESİ 13 ARALIK TARİHİ İTİBARİYLE OKULUMUZDA UYGULANMAYA BAŞLANMIŞTIR. PROJE KAPSAMINDA PİLOT OKUL OLAN OKULUMUZDA TEMSİLCİ ÖĞRETMENİMİZ KAMURAN KÜNTAŞ TARAFINDAN 3. SINIF ÖĞRETMENLERİMİZE GEREKLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILMIŞTIR. ÖĞRETMENLERİMİZ VE 3. SINIF ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN PROJE KAPSAMINDA GÖNDERİLEN MATERYAL VE ETKİNLİKLER YAPILMIŞTIR.21 OCAK 2022 TARİHİ İTİBARİYLE PROJE SONA ERMİŞTİR.