ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu

Kas

Öğrencilerimizin; olumlu davranış geliştirmelerine teşvik amaçlı, ekim ayında, sınıflarımızda olumlu davranış sergileyen öğrencilerimizi belirleyip, ayın yıldız öğrencilerimizin ödüllerini verdik.

Kas

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için, okul gazatesi yaptık. Okul bahçemizde öğrencilerimizle, kareografi sergiledik.

Kas

Öğrencilerimizin; okulda eğlenmesi, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi için, okulumuzda 3D sinema etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda görkemli bir programla, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla kutladık.

Kas

Öğretmenlerimiz; öğrencilerimizin okulda kendilerini daha iyi hissetmeleri, eğlenmeleri, okula gülerek gelmeleri ve aidiyet oluşturmaları için, okul koridorlarındaki duvarları boyadı ve çizgi karekterler ile süsledi.

Kas

Okulumuzda tüm öğretmenlerimiz, sınıflarda bireysel farklılıklara saygı etkinlikleri gerçekleştirdi. Öğrencilerimize, ötekileştirmeden, birbirimizin farklılıklarına saygı göstererek yaşamanın önemi kazandırılmaya çalışıldı.

Şbt

ŞANLIURFA VALİLİĞİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE DÜZENLENEN URFA OKUYOR PROJESİ KAPSAMINDA HER HAFTA BELİRLENEN DERS SAATİNDE TÜM ÖĞRENCİ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE VELİLERİMİZ KİTAPLARINI OKUMAYA DEVAM EDİYOR.

Şbt

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİNCİ DÖNEMİ TAMAMLANARAK ÖĞRENCİLERİMİZE KARNELERİ VERİLDİ. ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARININ DAİM OLMASINI TEMENNİ EDER İYİ TATİLLER DİLERİZ.

Şbt

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAPSAMINDA OKULUMUZUN TÜM MERDİVENLERİNE KAYDIRMAZ BANT ÇEKİLDİ.

Şbt

REHBERLİK SERVİSİMİZ HER AY DÜZENLİ OLARAK AYIN EN TEMİZ SINIFINI SEÇİYOR. ÖĞRENCİLERİMİZE TEMİZLİK ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK AMACIYLA YAPILAN ÇALIŞMA SONUCUNDA BU AY EN TEMİZ SINIF SEÇİLEN SINIFIMIZA KUPASI VERİLDİ.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ BAYRAMI KAPSAMINDA 15 TEMMUZ DRAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİLER.

Şbt

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ 15 TEMMUZ DEMOKRASİ BAYRAMI KONULU OKUL GAZETESİ ÇIKARTTILAR. GAZETEMİZ İÇİN 15 TEMMUZ HATIRASI FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ YAPARAK OKUL BAHÇEMİZE FİDANLARINI DİKTİLER.

Şbt

SERBEST ETKİNLİK DERSLERİMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZ AKIL VE ZEKA OYUNLARI İLE HEM EĞLENİYOR HEM DE ÖĞRENİYOR...

Şbt

ÖZEL EĞİTİM SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ ŞANLIURFA HİPODROMUNA GİDEREK HİPOTERAPİ EĞİTİMİ ALDILAR.

Şbt

İKİNCİ DÖNEM BAŞLAMADAN ÖNCE OKULUMUZ YIKANDI. TÜM DERSLİKLERİMİZ VE KORİDORLARIMIZ  ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN EN TEMİZ ORTAMI SAĞLAMAK İÇİN TEMİZLENDİ.